Вирок Кара-Мурзі - це перехід нової межі терору

Вирок Кара-Мурзі - це перехід нової межі терору

14:03, 17 квітень 2023

Вирок російському опозиціонеру  Владіміру Кара-Мурзі, якого засудили на 25 років, - це вирок кремля всім громадянам цієї безмежної в своєму страху країни, - написав у своєму Facebook голова КБФ, премʼєр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що цей вирок був очікуваним, адже сталінізм повернувся в росію давно: «Вбивства спідтишка й нинішні масові ув’язнення інакодумців нічим по суті не відрізняються від радянських репресій і чисток».

Водночас, цей вирок - перехід нової межі терору: «Зграя кремлівських шакалів каже кожній людині в росії - ми роздеремо тебе, розірвемо, згноїмо твою сім’ю, і будемо це робити завжди - і десять, і двадцять, і двадцять п‘ять, і сто років».

«Бо ти, росіянине, - ніщо, каже кремль. Ти - пил, сміття, жертва, яку задля власної влади або задоволення ми, кремль, кинемо на війну або за ґрати, як нам захочеться», - написав він.

«Це - вирок кремля всім громадянам цієї безмежної в своєму страху країни. Повставайте. Вам приготована смерть і каторга. Повставайте, бо вирок вам, росіяни, винесено», - підкреслив Арсеній Яценюк.