Арсеній Яценюк: Суд над автомайданівцями – це помста за блокування Межигір’я

Арсеній Яценюк: Суд над автомайданівцями – це помста за блокування Межигір’я

17:53, 15 січня 2014

Голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк повідомив, що нардепи від опозиції прийшли на засідання суду у справі учасників Автомайдану, аби заявити, що за кермом авто з пробігу на Межигір’я перебували вони. Про це Арсеній Яценюк повідомив журналістам біля Голосіївського райсуду Києва перед початком засідання щодо позбавлення водійських прав учасників Автомайдану в середу, 15 січня.

«Ми були за кермом – хай судять нас. А хлопців нема за що судити», - наголосив він.

«Немає жодної правової підстави для того, щоб взагалі відбувався цей суд. Йде пошесть по всій країні - вони намагаються залякувати людей. І в першу чергу учасників Автомайдану, який є дуже ефективний. Це помста за блокування Межигір’я», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Відповідаючи на запитання журналістів стосовно наявності доказів у справі, він підкреслив: «Поїхали на Межигір’я – Янукович образився. Раз образився -  значить треба всіх переслідувати, хто був у Межигір’ї. Це всі їхні докази. Там факту порушення ніякого не було».

«Люди борються за свої законні права, за свою свободу, за своє право жити в нашій країні. Це право жоден суд не відбере», - додав Арсеній Яценюк.