Із Майдану ми не відступимо ні на крок, – Арсеній Яценюк зі сцени Майдану

Із Майдану ми не відступимо ні на крок, – Арсеній Яценюк зі сцени Майдану

18:23, 18 лютого 2014

Режим запланував провести силову операцію, щоб утриматися при владі на чергах автомата Калашникова. Ми залишаємося боронити Майдан, - сказав голова Політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк зі сцени Майдану у вівторок, 18 лютого.

«Ми будемо боронити наше серце української свободи. Це мирний протест за наші права, щоб в нашій країні не було диктаторів. Прізвище диктатора – Янукович», - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що опозиція виступає за те, «щоб негайно повернути українському народу право керувати в своїй країні».

«Ми бачимо, що цей режим не готовий на жодні поступки. Цей режим почав знову стріляти по людях. Вони хочуть втопити Україну в крові. Ми не піддамося на жодну їхню провокацію. Ми й з Майдану не відступимо ні на крок. Нам відступати нікуди. За нами Україна і за нами українське майбутнє», - наголосив він.

Він підкреслив, що влада «запланувала зараз провести силову операцію, знищити серце української свободи, щоб піти по людських життях, щоб утримувати свою владу на чергах автомата Калашникова»: «Але наша віра, наша сила і наші переконання залишаються тут. Ми залишаємось тут. Ми боронимо наш Майдан. Ми боронимо свою країну. Ми боронимо наше майбутнє».

«Ніякого страху. Тільки віра в наші сили, тільки згуртованість, єдність, тільки підтримка одне одного», - сказав Арсеній Яценюк.