Арсеній Яценюк нагородив переможців фестивалю для дітей із соціально незахищених категорій

Арсеній Яценюк нагородив переможців фестивалю для дітей із соціально незахищених категорій

17:06, 22 червень 2013

У суботу, 22 червня, Арсеній Яценюк вручив премію учасникам творчого конкурсу VII міжнародного благодійного фестивалю для дітей соціально незахищених верств “Назустріч мрії”, який проходить під патронатом Юлії Тимошенко, почесним президентом якого є Євгенія Тимошенко.

Арсеній Яценюк вручив премії “за авторське виконання” Джуніору Падал та Річард Грасіано.

Хлопці – брати. Коли вони залишилися без батьків, Джуніора та Річарда разом із ще трьома дітьми з цієї родини, усиновила сім’я, в якій уже росли четверо дітей.

Річар та Джуніор здобули професію кухаря. Та окрім цього вони самі пишуть та читають реп.

На врученні премії Арсеній Яценюк подякував Євгенії Тимошенко за продовження справи, яку започаткувала її мама: “Ти гідна донька своєї дуже сильної і красивої мами”.

Він привітав прийомну маму Джуніора та Річарда: "У вас просто неймовірні хлопці", - сказав Арсеній Яценюк.

В інтерв’ю журналістам Арсеній Яценюк зазначив: "Я особисто вдячний Юлії і Євгенії Тимошенко, які розпочали цей фестиваль, який дає можливість дітям дійсно відчути, що у них є майбутнє. Тому  що найбільший капітал і найвища наша цінність – це українська молодь".

“Ми готові разом допомагати, щоб ці діти відчули себе гідними громадянами нашої країни”, - наголосив він. Арсеній Яценюк підкреслив, що був вражений учасниками, яким сьогодні вручав премії. За його словами, вони не тільки самі співають реп - “вони мріють допомогти таим самим дітям, як вони, щоб вони також самореалізувалися”.

Із 2007 року міжнародний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» допомагає дітям з важкою долею повірити в себе, розкрити свій потенціал і знайти підтримку дорослих. З 2009 року фестиваль проходить під патронатом Юлії Тимошенко, а Почесним Президентом фестивалю є Євгенія Тимошенко.