Арсеній Яценюк – кримським військовим: «Ви дали присягу Україні, а Україна дала присягу кожному з вас»

Арсеній Яценюк – кримським військовим: «Ви дали присягу Україні, а Україна дала присягу кожному з вас»

16:55, 18 березня 2014

Уряд зробить усе, що потрібно, щоб забезпечити кожного військовослужбовця, вірного присязі, - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у вівторок, 18 березня, під час селекторної наради з командирами військових частин, дислокованих у Криму.

Арсеній Яценюк звернувся до військових: «У першу чергу як громадянин нашої країни хотів би вам низько вклонитись і подякувати за те, що ви виконуєте свої зобов’язання перед українським народом. Ви дали присягу Україні, і Україна дала присягу кожному з вас».

Як наголосив Прем’єр-міністр, уряд прийме рішення про подальші дії спільно з українською армією та Військово-морськими силами, і зараз розглядаються кілька варіантів: «Ми чудово усвідомлює всю складність ситуації і усвідомлюємо, що простого рішення немає. Але все, що треба зробити для кожної сім’ї, для кожної родини, для кожного нашого військовослужбовця, - ми зробимо, незважаючи на скруту, яка є в країні. Адже скрута, яка є у вас, - набагато більша».

«Вся країна буде працювати на те, щоб забезпечити кожного військовослужбовця, який вірний український присязі», - підкреслив Арсеній Яценюк.