Усі кадрові призначення в Уряді відбуватимуться в присутності всіх членів Кабміну, – Арсеній Яценюк

Усі кадрові призначення в Уряді відбуватимуться в присутності всіх членів Кабміну, – Арсеній Яценюк

10:38, 19 березня 2014

Усі кадрові призначення в Уряді будуть відбуватися на засіданні Кабінету Міністрів у присутності всіх членів Уряду. Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання Уряду в середу, 19 березня.

Засідання Кабінету Міністрів почалося хвилиною мовчання по загиблих військовослужбовцях у Криму.

Арсеній Яценюк підкреслив, що для Уряду важливо «остаточно стабілізувати ситуацію в Україні, в тому числі навести лад щодо виконання українських законів і дати можливість правоохоронній системі виконувати її основну функцію – захист громадян».

Він наголосив, що повністю підтримує позицію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо публічної процедури кадрових призначень в МВС. Арсеній Яценюк назвав цю ініціативу «жорстким і адекватним підходом у кадровому питанні»: «У нас немає своїх і чужих. У нас є тільки інтереси українського народу».

«Із сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів всі кадрові призначення, в тому числі по заступниках (міністрів Кабінету Міністрів. – ред.), і по керівниках державних компаній будуть відбуватись в цьому залі в присутності всіх членів Уряду», - підкреслив Глава Уряду.

«Це буде ще один крок до прозорості роботи Кабінету Міністрів України», - наголосив Арсеній Яценюк.