Арсеній Яценюк: Уряд вжив жорстких заходів у боротьбі зі злочинністю, бандитизмом і організованою корупцією

Арсеній Яценюк: Уряд вжив жорстких заходів у боротьбі зі злочинністю, бандитизмом і організованою корупцією

15:42, 23 березня 2014

«Уряд вжив жорстких заходів у боротьбі зі злочинністю, бандитизмом і, зокрема, організованою корупцією», - підкреслив Прем’єр-міністр України в неділю, 23 березня, на засіданні Уряду.

Арсеній Яценюк наголосив, що Міністерство внутрішніх справ і силовий блок спрацювали на захист законності і правопорядку.

«Певен, що МВС буде і далі працювати над тим, щоб притягати до відповідальності колишніх чиновників, і окремо зазначу - сьогоднішніх нових чиновників. Ніяких політичних кольорів. Документування, арешти і передача матеріалів до суду - чи це чиновники минулої влади, чи це сьогоднішня влада», - заявив він.

«Чим швидше і ефективніше буде працювати правоохоронна система – тим більше шансів у нас не просто поламати корупцію, але ще і бюджет наповнити і забезпечити відповідні соціальні стандарти», – підкреслив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також доручив Міністерству фінансів у понеділок виділити кошти, необхідні для додаткових заходів із мобілізації і фінансування Міністерства оборони. «Проблем багато, але наші військові, які залишились зараз в оточенні російського військового контингенту, потребують допомоги», - наголосив Прем’єр-міністр.

Глава Уряду підкреслив, що армія потребує, аби невідкладно були завершені заходи з мобілізації, аби «підготувати значну частину військовослужбовців до несення військової служби».