Уряд забезпечить чесні та прозорі вибори президента, – Арсеній Яценюк

Уряд забезпечить чесні та прозорі вибори президента, – Арсеній Яценюк

14:00, 29 березня 2014

«Як Глава Уряду України гарантую, що ми забезпечимо чесність і прозорість виборів. Президентом України буде той, за кого проголосує високодостойний український народ», - заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Арсеній Яценюк підкреслив, що відповідальність за долю країни на себе сьогодні взяли всі українці – «кожен, хто стикнувся з військовою агресією Росії, з розкраденим бюджетом, із намаганням розірвати нашу країну, сепаратизмом і тероризмом, із тим, що країна стоїть на межі». «Кожен українець захищає наше майбутнє», - підкреслив він на XII з’їзді партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» в суботу, 29 березня.

Він зазначив, що виступає на з’їзді ВО «Батьківщина» «в першу чергу як людина»: «Прем’єр-міністр має бути в поточних умовах рівновіддалений від усіх політичних сил і політичних процесів. Але треба собі відповісти на питання – наскільки ти чесний перед самим собою і перед людьми, з якими ти йшов і йдеш далі. Ми йшли разом із Юлією Тимошенко, і ми разом будемо долати всі складнощі і виборювати майбутнє країни».

Як наголосив Арсеній Яценюк, Юлія Тимошенко «прийняла достойне рішення»: «Вона – сильний політик, і сильне рішення іти в президенти є правильним».

Від імені Уряду Прем’єр-міністр заявив, що Кабінет Міністрів забезпечить чесні і прозорі вибори: «Переконаний, нікому не потрібний адміністративний ресурс, потрібно тільки одне – воля українського народу».

«Разом ми з вами пройдемо всі виклики, переборемо всі негаразди і продемонструємо всьому світу нашого європейського президента, нову європейську Конституцію і наше нове європейське майбутнє», - сказав Арсеній Яценюк.