Арсеній Яценюк вимагає від правоохоронців забезпечити правопорядок і безпеку громадян

Арсеній Яценюк вимагає від правоохоронців забезпечити правопорядок і безпеку громадян

21:08, 30 квітня 2014

«Завдання правоохоронної системи – забезпечити правопорядок і безпеку на вулицях міст і сіл, і я ставлю це як ключову вимогу до Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України і до всієї правоохоронної системи держави», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 30 квітня.

Арсеній Яценюк повідомив, що сьогодні провів зустрічі зі складом Служби безпеки України  та міліції.

«Люди повинні відчути, що їх захищає держава. А держава зобов’язана використати всі законні методи для того, щоб людина не боялася виходити на вулицю», - підкреслив він.

Глава Уряду наголосив, що на свята повинен бути особливий порядок чергування: «Задіяти всі засоби і методи для забезпечення законності, правопорядку і безпеки українських громадян».

Арсеній Яценюк також повідомив, що на пропозицію Міністерства оборони під час засідання Уряду буде розглянуто питання створення територіальних штабів оборони та забезпечення відповідного фінансування територіальних штабів оборони.

«Країна вимагає дій і результатів. Якщо будуть дії і результати – значить Уряд виконує свою функцію. Якщо відповідних дій і результатів в найкоротші терміни не буде – це означає, що будуть кадрові зміни і в складі Кабінету Міністрів, і по всій вертикалі», - підкреслив Глава Уряду.