Делегація Уряду України прибула до Брюсселя для участі у пленарному засіданні спільно з делегацією Колегії Європейської Комісії

Делегація Уряду України прибула до Брюсселя для участі у пленарному засіданні спільно з делегацією Колегії Європейської Комісії

14:35, 13 травня 2014

У вівторок, 13 травня, делегація Уряду України прибула до Брюсселя для участі у пленарному засіданні спільно з делегацією Колегії Європейської Комісії.

У складі делегації Уряду України - Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман, Міністр інфраструктури України Максим Бурбак, Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан, Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка, Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета, Міністр фінансів України Олександр Шлапак, В. о. Міністра закордонних справ України Андрій Дещиця, Заступник Міністра юстиції України Руслан Рябошапка, Представник України при Європейському Союзі Костянтин Єлісєєв.

У складі делегації Європейської Комісії - Президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу, Віце-президент Європейської Комісії, Комісар ЄС з питань транспорту Сіім Каллас, Комісар ЄС з питань торгівлі Карел Де Гухт, Комісар ЄС з питань енергетики Гюнтер Оттінгер, Комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле, Комісар ЄС з питань внутрішніх справ Сесілія Мальмстрьом, Комісар ЄС з питань сільського господарства та розвитку сільських територій Дачіан Чолош, Голова Кабінету Президента Європейської Комісії Хьюго.Собраль, Прес-секретар Європейської Комісії Піа Аренкильде Хансен, Генеральний Секретар Європейської Комісії Кетрін Дей, Керуючий директор Європейської служби зовнішніх дій з питань Європи та Центральної Азії Фернандез де ла Пенья.

Відбудеться підписання Угоди про фінансування щодо укладення контракту з державної розбудови, Меморандуму про взаєморозуміння та Кредитної угоди щодо надання Україні макрофінансової допомоги з боку ЄС у розмірі 1 млрд. євро.

Наразі триває зустріч Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка і Президента Європейської Комісії Жозе Мануеля Баррозу.